vinjetti

Oletko kiinnostunut työpajoista, luennoista, työnohjauksesta tai arvokartoituksista tiimeille. Tarjoamme myös innostavaa sisältöä kehitys- ja virkistyspäiviin, talouden ja hyvinvoinnin teemoista. Ole yhteydessä niin kerromme lisää!

Vignette bowtie

Yrityksille

Muutokseen arvot edellä
Arvokartoituksemme perustuu vuosikymmenien tutkimustietoon ja on kustannustehokas tapa oppia tuntemaan yrityksen arvopohjaa ja sen tuomia riskejä ja mahdollisuuksia. Lisäämme työntekijöiden omistautumista muutokseen valmentamalla lähiesimiehiä ja yritysjohtoa ymmärtämään työntekijöiden arvorakennetta.

Talous ja hyvinvointi-valmennus henkilöstölle Miten työelämässä voidaan tukea työntekijöiden taloudellista hyvinvointia, ja antaa mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen. Vahva talousosaaminen ja henkilökohtaisen talouden hallinta voivat olla kilpailuvaltteja myös työssä, ja antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. 

Yhteistyössä

  • Olemme yhdessä ROI Financial Technologies kanssa tehneet neljän viikon ohjelman, jossa puhutaan tunteista, rahasta ja säästämisestä. Opit ohjelman avulla hallitsemaan kulutustasi ja siihen vaikuttavia ulkopuolisia tekijöitä. Tunnistat, millainen rahankäyttäjä olet ja miten saat rahaa jäämään säästöön.
  • Olemme tuottaneet sisältöä yhteistyössä suomalaisten pankkien (Säästöpankki,OP) kanssa liittyen tasapainoisen talouden tukemiseen
  • Olemme järjestäneet verkkovalmennuksia Suomen Yrittäjille, Nuorisoasuntoliitolle ja Ensi- ja turvakotien liitolle
  • Olemme järjestäneet koulutuksia mm. Helsingin yliopistolle, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille, Attendolle, Mannerheimin Lastensuojeluliitolle, Ehyt ry:lle, Mindfulness in Schools opettajille, varhaiskasvatuksen ammattilaisille.
  • Uusi vuosi tuo tullessaan NUORI2021-tapahtuman toukokuussa, johon osallistumme aiheella Tunteet ja talous: Miten minä puhun nuorten kanssa rahasta? (yhteistyössä Takuusäätiö ja Marttaliitto)

Ota yhteyttä