vinjetti

Oletko kiinnostunut työpajoista, luennoista, työnohjauksesta tai arvokartoituksista tiimeille. Tarjoamme myös innostavaa sisältöä kehitys- ja virkistyspäiviin, talouden ja hyvinvoinnin teemoista. Ole yhteydessä niin kerromme lisää! Voit tehdä tarjouspyynnön myös Keynote-puhujapalvelun kautta.

Vignette bowtie

Yrityksille

Muutokseen arvot edellä
Arvokartoituksemme perustuu vuosikymmenien tutkimustietoon ja on kustannustehokas tapa oppia tuntemaan yrityksen arvopohjaa ja sen tuomia riskejä ja mahdollisuuksia. Lisäämme työntekijöiden omistautumista muutokseen valmentamalla lähiesimiehiä ja yritysjohtoa ymmärtämään työntekijöiden arvorakennetta.

Talous ja hyvinvointi-valmennus henkilöstölle Miten työelämässä voidaan tukea työntekijöiden taloudellista hyvinvointia, ja antaa mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen. Vahva talousosaaminen ja henkilökohtaisen talouden hallinta voivat olla kilpailuvaltteja myös työssä, ja antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. 

Yhteistyössä

Olemme tuottaneet valmennussisältöä yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa liittyen tasapainoisen talouden tukemiseen ja lasten ja nuorten taloustaitoihin.

Teimme yhteistyötä Hintaoppaan kanssa Black Friday-uutisointiin liittyen, tavoitteena realistisempi käsitys alennuksista ja ostosten kannattavuudesta.

Yhteistyössä Anyfinin kanssa teimme Budget Bootcamp-kampanjan, jolla talous saadaan parempaan kuntoon.

Olemme järjestäneet verkkovalmennuksia Suomen Yrittäjille, Nuorisoasuntoliitolle ja Ensi- ja turvakotien liitolle.

Olemme järjestäneet koulutuksia mm. Helsingin yliopistolle, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille, Attendolle, Mannerheimin Lastensuojeluliitolle, Ehyt ry:lle, Mindfulness in Schools opettajille, varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Uusi vuosi tuo tullessaan NUORI2022-tapahtuman toukokuussa, johon osallistumme aiheella Tunteet ja talous: Miten minä puhun nuorten kanssa rahasta (yhteistyössä Takuusäätiö ja Marttaliitto).

ROI sovelluksessa löytyy Maarit Lassander ohjaama neljän viikon ohjelman, jossa puhutaan tunteista, rahasta ja säästämisestä. Opit ohjelman avulla hallitsemaan kulutustasi ja siihen vaikuttavia ulkopuolisia tekijöitä. Tunnistat, millainen rahankäyttäjä olet ja miten saat rahaa jäämään säästöön.

Ota yhteyttä