vinjetti

Taloudellinen tasapaino on monelle tärkeä hyvinvoinnin lähde, ja vaikuttaa myös yritysten ja organisaatioiden toimintaan. Jos yrityksesi haluaa panostaa työhyvinvointiin myös työntekijöiden taloudellista hyvinvointia tukemalla, ole yhteydessä niin pohdimme juuri teille sopivia ratkaisuja.

Vignette lamp

Valmennus

Toteutamme luentoja, webinaareja ja pitempiä valmentavia kokonaisuuksia yrityksille ja organisaatioille. Hyödynnämme työssämme käyttäytymistietoa ja ajankohtaista tutkimusta. Vahva talousosaaminen ja henkilökohtaisen talouden hallinta voivat olla kilpailuvaltteja myös työssä, ja antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Tutustu Rahaviisaus-valmennuskonseptiin tästä.

Työnohjaus
Yksilöiden ja ryhmien työnohjaus tähtää omien vahvuuksien löytämiseen ja työssä kehittymiseen.

Palautteita

"Osallistuin valmennukseen syksyllä 2020 ja löysin ihan uutta virtaa omaan talouteeni, en ollut ajatellut asiaa hyvinvoinnin kannalta ja nyt se tuntuu itsestään selvältä." (Rahaviisaus-valmennukseen osallistunut, lokakuu 2020)
"Ihan loistava valmennus, näistä asioista puhutaan ihan liian vähän vaikka ne vaikuttavat melkein kaikkeen arjessa." (Rahaviisaus-valmennukseen osallistunut, lokakuu 2020)
"Tilasimme taloudelliseen hyvinvointiin liityvän luennon, ja osallistuminen oli todella aktiivista. Kouluttajan empaattinen työote resonoi vaikeidenkin aiheiden äärelle ja aloitti ihan uudenlaisen keskustelun työyhteisössä." (yritysasiakas, kevät 2021)

Maarit

Ota yhteyttä