vinjetti

Lämpimästi tervetuloa valmennusten pariin! Verkkovalmennukset ovat tukena elämänmuutoksessa, yksilöllinen valmennus on juuri sinulle mietittyä. Kun haluat lisätä taloudellista tasapainoa ja mielen hyvinvointia elämässäsi, tule mukaan verkkovalmennukseen Rahaviisaus, tai lue lisää aiheesta täältä.

Vignette lamp

Valmennus

Olen Maarit ja toiminut valmentajana ja kouluttajana Suomessa ja ulkomailla jo yli 10 vuoden ajan. Valmentava työskentely voi olla ajankohtaista kun olet muutoksen edessä, elämänvaiheessa jossa kaipaat tavoitteellista työskentelyä oman suunnan löytämiseksi. 

Työnohjaus
Yksilöiden ja ryhmien työnohjaus tähtää omien vahvuuksien löytämiseen ja työssä kehittymiseen. Työnohjaus voi olla myös terveydenhuollon asiakastyössä työn tukena.

Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa (videovälitteinen tai kasvokkain) painottuvat hyväksymis- ja omistautumismenetelmät, joihin kuuluvat myös arvotyöskentely ja tietoisen läsnäolon harjoittelu. Näistä menetelmistä on julkaistu jo yli 200 vertailevaa tutkimusta ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi monella elämän alueella. Yksityisvastaanotto toimii Helsingissä (Suvilahti/Hakaniemi).

Palautteita

"Osallistuin verkkovalmennukseen syksyllä 2020 ja löysin ihan uutta virtaa omaan talouteeni, en ollut ajatellut asiaa hyvinvoinnin kannalta ja nyt se tuntuu itsestään selvältä." (Rahaviisaus-valmennukseen osallistunut, lokakuu 2020)
"Ihan loistava valmennus, näistä asioista puhutaan ihan liian vähän vaikka ne vaikuttavat melkein kaikkeen arjessa." (Rahaviisaus-valmennukseen osallistunut, lokakuu 2020)
"Kävin Maaritin luona lyhytterapiassa ja tunsin tulevani todella kuulluksi, oivallukset kumpusivat itsestäni kun sain sopivasti kannustusta." (asiakas, kevät 2020)

Maarit

Ota yhteyttä