vinjetti

Haluaisitko rakentaa tasapainoisempaa ja myönteisempää suhdettaa omaan talouteesi?

Rahan psykologia liittyy isoihin asioihin: työhön, kotiin, onnellisuuteen, terveyteen ja psyykkiseen kuormitukseen. Haluamme auttaa sinua ymmärtämään, millainen tarina on luonut sinun suhteesi rahaan, ja millainen on onnellisempi elämä talouden näkökulmasta. Kun rahankäyttöön liittyvät uskomuksensa tunnistaa, voi kulkea kohti juuri itselle sopivaa elämää ja selvitä talouden takapakeista vähän helpommalla.

Rahaviisaus - mitä jokaisen tulisi tietää rahasta ja hyvinvoinnista

Rahaviisaus Scaled

Jos haluat tutustua aiheeseen rauhassa lukemalla, löydät kirjan täältä. Jos sen sijaan haluaisit katsella videoita, tehdä ohjattuja harjoituksia, liittyä mukaan valmennusryhmiin, jakaa ajatuksia ja kysymyksiä verkossa, ole meihin yhteydessä.

Valmennus on apunasi oman aikataulusi mukaan. Tule mukaan rakentamaan tietoisempaa taloutta ja viisaita, arvoihin perustuvia valintoja.

Yhteinen matka talouden ja mielen hyvinvoinnin saloihin on alkamassa. Olen mukanasi joka askeleella. Saat jokaisen viikon alussa tietoa, harjoituksia, ja vinkkejä tasapainoisempaan talouden hallintaan. Valmennus auttaa sinua tutkimaan, miten oma suhteesi rahaan on muodostunut elämän kulussa. Tiedostamalla paremmin omat automaattiset reaktiosi, vahvat tunteesi ja ajatusmallisia, voit pysähtyä miettimään millainen taloudellinen tasapaino veisi sinua kohti arvojesi mukaista elämää. Pohditko kenties säästämistä, tekeekö raha onnelliseksi tai miten varautua eläkevuosiin? Silloin tämä valmennus on sinua varten.